dilluns, 9 de març del 2009

Noves adquisicions

Gràcies a la "mala" influència de'n Koroki i la Taki (:P) he caigut a la temptació irresistible del que aquí coneixem com a "kits de garaje" o en anglès "Anime model kits"... En aquesta entrada us faig un avanç del que en un futur no gaire llunyà (quan m'hagi arribat, l'hagi llimat, pintat, muntat i dissenyat i creat el suport) seran les 2 adquisicions que he fet aquest mes :D

La primera i més important és una figura de'n Kenshin (Hitokiri Battôsai) a les OVA's on se'ns narra la seva vida com a assassí (Ishinshishi) a càrrec de Kogoro Katsura, un dels tres pilars de la revolució contra el Shogun Yoshinobu Tokugawa, durant el Bakumatsu, per acabar cedint de nou tots els poders del govern a l'emperador. "SI MÁS ALLÁ DE MI PROPIA KATANA ENSANGRENTADA Y DE LA VIDA DE MIS VÍCTIMAS SE HALLA UNA NUEVA ERA, DONDE TODA LA GENTE PUEDA VIVIR EN PAZ, ENTONCES YO MATARÉ... MATARÉ... EN LUGAR DE LOS DIOSES. EN NOMBRE DE LA VENGANZA CELESTIAL". Amb aquestes paraules, Shinta (rebatejat amb el nom de Kenshin "cor d'espasa" pel seu mestre Seijuro Hiko) decideix abandonar la protecció i lliçons del seu mestre per posar al servei d'una nova era de "pau" les seves habilitats de Hiten mitsurugi, assassinant els últims reductes de persones i organitzacions militars proTokugawa (com els "Shinsengumi", també coneguts amb el nom de "Llops del feu de Mibu", o els Mimawarigumi). Aquesta nova era obtinguda amb la sang de molts innocents morts pels somnis utòpics d'alguns visionaris, va ser coneguda amb el nom de Meiji Jidai o "Era de la il·lustració". El seu emperador fou l'Emperador Meiji o "Emperador il·lustrat". Aquest període narra el fi del tradicionalisme japonès instigat pel govern i inicia l'expansió i modernització de les illes nipones vers la cultura occidental, conduint a la seva societat a una constant occidentalització que encara dura fins els nostres dies. Doncs bé, després de posar-vos una mica en context, us mostro ja d'una malaïda vegada una de les millors "figures" que mai he vist i que ara per fi, serà meva *u*:


Imatge 1.0 - Kit abans de ser llimat, enganxat i pintat.


Imatge 1.1 - Kit llimat, enganxat i pintat excepcionalment per professionals.


Nogensmenys important i en segon lloc, he comprat una de les criatures més adorables, tendres i carismàtiques que mai hagin existit a la història del manga. Es tracta de l'invencible "dinosauret" Gon. Aquest personatge va ser dissenyat per Masashi Tanaka en la seva obra que té com a títol el mateix nom, publicat per primera vagada l'any 1991 ara farà uns 18 anys aproximadament. Sé que després de veure les imatges o llegir els mangas tots tindrieu ganes de tenir-lo com a mascota però, com s'acostuma dir amb el nostre petit amic reptilià... Cap de nosaltres podria sobreviure el seu ritme! I és que nois, per descriure a en Gon... Sobren les paraules ^^ (els que heu ""llegit"" els mangas ja sabeu de què parlo :P) :

Imatge 2.0 - Kit sense pintar del kit núm. 1 de'n Gon.

Imatge 2.0 - Kit sense pintar del kit núm. 2 de'n Gon.

Imatge 2.0 - Ambdós kits llimats, enganxats i perfectament pintats dels dos models de'n Gon.

Actualitzaré el blog amb una entrada relacionada, quan els tingui a tots tres perfectament acabats. Estigueu atents tots aquells que tingueu curiositat! Arreveure ^^

P.D: Ja està actualitzada la nova llista de reproducció amb les dues cançons més votades la quinzena passada, i també he anotat elr esultat de la lluita de personatges 2. En breu actualitzaré ambdues votacions. No us oblideu de votar ;) !!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada