dimecres, 17 de desembre del 2008

Final Fantasy Dissidia de PSP... Released!

Doncs bé, crec que el títol ho diu tot per si mateix... Tot i que no serà una altra "magnífica" entrega rpg per la saga, crec que li donaré una oportunitat... Es tracta d'una versió arcade de la franquícia final fantasy, en plan Tekken o Soul calibur, on podrem lluitar amb els que (segons els creadors) els hi ha semblat que eren els personatges més carismàtics de cada entrega (que extrany, han seleccionat gairebé tots els protagonistes, a excepció de'n Jeckt del FFX que, tot i que no m'hi molesta ni molt menys, encara són hores d'ara que em pregunto què coi hi fot com a un dels dos representants de l'X...)
Tot i que encara no l'he probat perquè encara s'està descarregant (principalment perquè la release ha sortit fa ni més ni menys que 15 minuts XD) no és gaire difícil suposar-se que té un mode multijugador amb el qual poder mesurar el teu talent en la lluita arcade amb els teus amics, fet que per descomptat el fa una miqueta més atractiu.
En definitiva, tot i que no spero que sigui una obra mestra, valdrà la pena probar-lo :P

2 comentaris:

  1. Mita'l!! No ve a classe amb l'excusa que està malalt, fa una nova entrada al blog i s'està descarregant un joc XD

    ResponElimina
  2. mmmm...me sk un tekken el posaria mes com el Tenkaichi de Bola de Drac....k es combat i estratègia perk ehas de buscar al teu rival en un mapa interactiu....xo wenu......tu deixa-li unes miques d'hores de joc Edu....jo crec k pot donar més de per si....tamcpo e slo k puc dir perk hi vaig jugar els 5 minuts abans de començar la projecció de Conan...xo algo es algo...xD

    ResponElimina