diumenge, 21 de desembre del 2008

Zaragotham 2008

Doncs bé, ahir vam arribar amb en Dani a Saragossa a les 11:30 PM tocades i ben passades XD així que va ser arribar i posar-nos a dormir (mentida!). Avui al matí, després de passar una nit molt tranquila en una habitació doble sense ningú que molestés, aproximadament cap a les 11:00 AM ens hem despertat i hem agafat el bus per anar al pavelló on es feia l'event. Quan hem entrat he acompanyat a en Sanse a l'estant del Wee i després de saludar a l'Elfangor jo he anat a donar una volteta per tot el local a la recerca d'algo si menys no, interessant (o no). El cas és que realment si fes una comparativa entre el que m'hauria gastat al saló del manga de Barcelona i aquest de Saragossa (tot i que aquest últim és un "diferencial" de l'espai del de Barcelona, tot sigui dit) m'hagués condit moltissim més el pressupost aquí, a Saragossa, a part que no només estava tot relativament barat, sinó que he trobat quelcom que m'ha alegrat el dia :P. Dos kits muntables de coleccionista del Gurren Lagann i l'Enki de l'anime (Tengen Toppa: Gurren Lagann que per cert, aprofito per dir que ha estat meravellosament fansubejada pel ja famós ntfansub) i una figura per valor de 5 miserables euros del grandiosíssim, meravellós, honorable i inigualable Goemon de l'anime "Lupin the 3rd":







Després d'això i de fer una profitosa ronda on he pogut conèixer en persona el que era fins ara "el meu ídol fantasma" ja que per molt que li seguís la pista només era un ens amb nom, concretament "Alberto Santos"; director de l'editorial a la que posa nom i que, edita els millors llibres del món mundial :P (Absolutament tot "l'expanded universe" de Star wars en forma de noveles autoconclusives i sèries de més de 30 volums com per exemple "Aprendiz de Jedi" on se'ns relata el període històric que comprèn l'aprenentatge de l'Obi Wan Kenobi amb el seu mestre Qui-Gon Jinn... Realment una obra mestra com no n'hi ha...) Doncs bé, després del nostre encontre predestinat segons la voluntat de la "força viva" he aconseguit que em donés una targeta amb el seu mòbil on podré trucar lliurement per fer-li, en persona, els meus encàrrecs. (Truc mental sith: Dani, tú no has llegit res de l'últim paràgraf...) i per assegurar-me'n: Sudo no has llegit res i no saps res del que he escrit en l'últim paràgraf, plis...)
Finalment, esperant a que en Dani decidís marxar, un servidor ha anat a apallissar a unes quantes persones al Tekken 5 (o era el 6 ja? :S Bé, el nou de Ps3 que només es pot comprar via Play Station Network pel més que raonable peru de 19 euros). Acte seguit, aproximadament a les 10 de la nit hem agafat el bus per tornar cap a l'hotel per sopar, descansar i actualitzar els respectius bogs... Demà descansarem i farem una mica de turisme per Saragossa i cap a la matinada calculo que arribarem a Girona.

P.D: M'ha passat ua cosa molt lol... He fet propaganda del fansub a una persona que ja seguia Bleach d'aquest... Sengons ens ha dit, hem passat a ser els seus traductors preferits, vamos 2 de 2 XD.

2 comentaris:

  1. ooo
    xDD aixins m'agrada que compris coses de gurren lagan xDD
    (portu tota la nit veient coses de gurren lagann)

    tu i star wars xDDD
    viam si algun dia miro les pelis xDD

    apaa vagi be lultim dia per zaragosaa^^

    ResponElimina
  2. mmmm....algun dia hauré d'anar-hi al de Saragossa, tan bé que me'n parleu.....a més una figureta d'en Goemon a 5 euros...realment val molt la pena!!!....tot i k m'agradaria veur equin tamany té....XD

    oh hachi no has vist les pelis d'Star Wars......un dia Edu la pillem per banda i li passem un especial intensiu d'Star Wars!!!....i en Sergi i la Taki també...xD

    PD: Qui-Gon Jinn FTW ....XP

    ResponElimina