diumenge, 14 de desembre del 2008

Star Wars: The Old Republic... El nou MMORPG de Lucas Arts i BioWare

Així és amics, com ja fa temps que s'ha confirmat, "Star Wars Galaxies" porta ja 5 anyets regalant vici a moltíssims jugadors, fet que va fer pensar en juvilar-lo... Si partim d'aquesta premisa ens trobem davant un nou joc amb moltes novetats (segons BioWare) respecte als MMORPG tradicionals, entre altres aspectes aludint a l'important argument històric, un sistema de lluites a l'espai innovador (respecte al galaxies), una capacitat gràfica potent però que no requerirà grans requisits de hard per funcionar i el més important de tot i que ja s'ha confirmat (això sí, amb pocs detalls)... NO TINDRÀ QUOTES MENSUALS! A l'igual que el Guild Wars, es sostindrà a través de microtransaccions (les quals encara no s'han especificat i podria ser perillós...). BioWare i EA han confirmat la notícia però diuen que al febrer ens facilitaran informació més acurada sobre aquestes "microtransaccions", fet que de ben segur, tots els Star Wars fan agrairem infinitament.

Per més informació sobre el desenvolupament i novetats d'aquesta meravella de la programació i l'entreteniment, visiteu la PÀGINA OFICIAL.

Dientre uns dies parlaré sobre l'altre joc que serà capaç de tenir-me hores i hores viciant sense parar... Perdò, he dit hores i hores? Perdoneu, de veritat, volia dir mesos i mesos... :P El GUILD WARS 2 (Tot i que tampoc se'n sap pas massa cosa :S sembla que no volen que ens creem expectatives abans d'hora)

5 comentaris:

  1. Ja ho havia sentit això de que el TOR no tindrà quotes mensuals (bé, m'ho vas dir tu) i la veritat es que es una gran noticia. Tot i que això de les microquotes, mentre no especifiquin com, es bastant perillos. Es a dir, si les quotes son per a obtenir millores que no representin un desequilibri entre els jugadors que paguen i els que no (com al Guild Wars, en que pots pagar microquotes per a obtenir objectes únics pero que no afecten a la jugabilitat o per a desbloquejar habilitats que també podries haver desbloquejat jugant de forma normal) realment es una gran noticia, pero si passa com en altres jocs, en els que pagant s'et proporcionen millores que et fan superior a un altre jugador que no ha pagat i a les que mai podrà accedir a menys que pagui, aleshores la veritat es que ja no serà tant bo (des del meu punt de vista).

    Que dir sobre el Guild Wars 2? Em vaig subscriure a la llista de correu de Guild Wars per rebre informació de com participar a la Beta, dit això us en podeu fer una idea de les ganes que tinc de poder-lo veure.

    ResponElimina
  2. Tot i que ja ho savia, avisa'm quan sàpigues algo de les betes k jo tb hi vull jugar (ja t'ho havia dit) XD

    ResponElimina
  3. cullons entro al teu blok i començo a sentir "Nobody's Listening" de Linkin Park, no tenia ni puta idea d'on venia fins que no he vist la teva radio XD. per cert, es un temazo.

    (son les 7:36 del matí i estic davant de la uni, a dins del cotxe, conectat a la xarxa de la UdG i mort de fred, esperant que siguin les 8:00 per anar a l'examen de física. que guay que es la vida!)

    ResponElimina
  4. oo wowow m'agrada la nova estetica del teu blog^^
    i el reproductor es geniaaal^^ (tenint en compte que les cançons ho son:D)

    ResponElimina
  5. mentre servidor no es compri el guild "pa ke nadie juegue luego" cof cof U.U que lultima compra del guild va ser realment horrible perque ara encara cria pols a l'estanteria i molt de tant en tant jugu....i del de star wars te bastanta bona pinta, s'haura de probar quan surti =D, ja que aixo de ser tipo guild sin pagos mensuales es el que mes m'agrada.
    inga cuidet.

    ResponElimina